Skiathos Palace Cup 2020

Skiathos Palace Cup 2020/1-3 Μαΐου

Skiathos Palace Cup 2020/1-3 Μαΐου

Για 5η συνεχή χρονιά, στις μαγευτικές Κουκουναριές  της Σκιάθου, με το μοναδικό βιότοπο, πρόσφατα στο No.1 στο Condé Nast Traveller Readers Choice Awards, θα διοργανωθεί το SKIATHOS PALACE CUP. Ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας, τύπου match race που πλέον έχει γίνει θεσμός. Ένας αγώνας που έχει για κάδρο γαλαζοπράσινα νερά με κύκνους , πάπιες και άμμο που αστράφτει στο φως του ήλιου. Μοναδικά στοιχεία που κάνουν τη Σκιάθο, που ήδη είναι κορυφαίος τουριστικός προορισμός, πλέον να δέχεται επισκέπτες για ιστιοπλοΐα.  Εξάλλου το όραμα των διοργανωτών ήταν να αναπτυχθεί ένα ακόμη θεματικό τουριστικό προϊόν . Η μεγάλη προβολή του αγώνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχει φέρει ήδη αποτελέσματα.  

Διοργανωτής ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.  Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκιάθου και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. To Race Management έχει αναλάβει ο γνωστός προπονητής με ολυμπιακές επιτυχίες από τον ΝΟΒΑ, Θανάσης Πινιάρης. Το Εvent Management η Αριστέα Δερβένη με την εταιρεία TRINITY EVENTS, με πολύ πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις...

Από την περσινή χρονιά ο αγώνας της Σκιάθου είναι ένας ακόμη σταθμός του Hellenic Match Racing Tour, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (ISAF) και μετρά στην παγκόσμια κατάταξη του Match Racing, ενώ είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, γεγονός που αυξάνει την επικοινωνιακή δυναμική του αγώνα. Επίσης από το 2018, ο αγώνας υπάρχει στην πετυχημένη πλατφόρμα  SPORTSTRAVELLER76, που προωθεί αγώνες στο εξωτερικό.  

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, Μέγας Χορηγός του αγώνα, θα φιλοξενήσεις αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες. Με απόλυτα ανακαινισμένο προφίλ και με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, θα είναι ο πρωταγωνιστής του τριημέρου. Το SKIATHOS PALACE CUP κάθε χρόνο αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.  Θαυμάσιες εικόνες από τις αναμετρήσεις στη θάλασσα, κολύμπι και θαλάσσια σπορ στην παραλία, παρέα με κύκνους, χαμόγελα από τα πάρτι και τις παράλληλες εκδηλώσεις. Tο 2019 ο αγώνας βραβεύτηκε με το Sail Green or GO Home Αward για τη συμμετοχή του στην πολύχρονη και πολυεπίπεδη οικολογική δράση της Σκιάθου.  Επίσης από τον οργανισμό SAILORS FOR THE SEA, έχει χαρακτηριστεί ως μία «Καθαρή Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση» (Clean Regatta) στην κατηγορία BRONZE.

Στη Σκιάθο των χιλιάδων χρόνων ναυτικής παράδοσης ξεκίνησε μια διοργάνωση που πλέον γίνεται θεσμός, γιατί συνδυάζει ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο με πολύ ενδιαφέρουσα ιστιοπλοϊκή δράση και διασκέδαση.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ SKIATHOS PALACE CUP 2020

NOTICE OF RACE  "SKIATHOS PALACE CUP 202 (english)

Έντυπο αίτησης συμμετοχής στον αγώνα SPC 2020


© 2024 NCS. All Rights Reserved. Web Design & Hosting by MathinosNet