Σκοπος του σωματίου - Γιατί να γίνω μέλος

Όποιος γίνει μέλος του Ναυτικού Oμίλου Σκιάθου, στηρίζει έμπρακτα την νέα προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης του ομίλου, το έργο που θέλει να παράξει και τον ναυταθλητισμό.

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, έχει ανάγκη από υποστηρικτές. Ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, θα έχεις λόγο στις αποφάσεις που αφορούν στον όμιλο μας και μπορείς μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις να τεκμηριώνεις απόψεις για το παρόν και το μέλλον του σωματείου. Τα μέλη του ΝΟΣ, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Επίσης έχουν εξασφαλισθεί προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη του ΝΟΣ. Όλα τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου που έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνουν τα ακόλουθα προνόμια:

Συγκεκριμένα:

  • Έκπτωση στις σχολές ιστιοπλοϊας που διοργανώνονται από τον ΝΟΣ (τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικό κτλ) + φωτο?
  • Έκπτωση στις ετήσιες συνδρομές για χρήση του εξοπλισμού του ΝΟΣ (κανόε-καγιάκ, ιστιοπλοϊκά σκάφη dinghy) + φωτο?
  • Έκπτωση15% στα ρούχα της εταιρείας SAILING AND MORE (Rooster Sailing)
  • Έκπτωση 15-20% στα ρούχα SLAM
  • Έκπτωση 15% NEIL PRYDE
  • Έκπτωση 15% στα προϊόντα της εταιρείας PERGA(MUSTO)
  • Έκπτωση 15-20% στα προϊόντα της εταιρείας SAILINGSHOP(GILL, DUBARRY κτλ)

Επιπλέον, όλα τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, μπορούν να απολαύσουν το ποτό και τον καφέ τους στο καφέ – μπάρ Mainstreet, στην οδό Παπαδιαμάντη, με έκπτωση 10%, ενώ για το καλοκαίρι, το εστιατόριο EXADAS στη Μεγάλη Άμμο, θα προσφέρει επίσης 10% έκπτωση σε όλους τους πελάτες μέλη του Ομίλου μας!

ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ

Η ετήσια συνδρομή είναι 50 ευρώ ανά άτομο και η εγγραφή ενός νέου μέλους, 20 ευρώ.

Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, στην Εθνική Τράπεζα:

Αρ.Λογ. : 492/001036-76

Iban: GR2701104920000049200103676

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Σ. αποφάσισε, ειδικά για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ομίλου, να μην απαιτείται ποσό εγγραφής για κανένα νέο μέλος.

Χορηγικό Πρόγραμμα

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου έχει διαμορφώσει ένα πρόγραμμα χορηγιών γαι όσους θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια ανάπτυξης των ναυταθλητικών δραστηριοτήτων του.

Κάθε χορηγός, ανάλογα με το ύψος της προσφοράς του, θα διαφημίζεται με διάφορους τρόπους, προβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσφορά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η κατάθεση των χορηγιών μπορεί να γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, στην Εθνική Τράπεζα:

Αρ.Λογ. : 492/001036-76

Iban: GR2701104920000049200103676

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ - ΔΩΡΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή ιστιοπλοΐκών ρούχων Erik Joneid, έχει φτιάξει τη δική του σειρά ρούχων.

Για τιμές και προσφορές, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας


© 2024 NCS. All Rights Reserved. Web Design & Hosting by MathinosNet