Skiathos Palace Cup 2023 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Skiathos Palace Cup 2023 / 5-7 Μαΐου 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες, υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και του Δήμου Σκιάθου, διοργανώνει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα "Skiathos Palace Cup", το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023!

To Race Management και φέτος το έχει αναλάβει ο γνωστός προπονητής με ολυμπιακές επιτυχίες από τον ΝΟΒΑ, Θανάσης Πινιάρης, ενώ το Εvent Management η εταιρεία TRINITY EVENTS, με πολύ πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Ο αγώνας από το 2019, αποτελεί προορισμό του άκρως επιτυχημένου Hellenic Match Racing Tour, γεγονός που αυξάνει τη δυναμική του αλλά και την απήχηση που έχει στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, καθώς συνδυάζει την αγωνιστική πρόκληση με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά των Κουκουναριών.

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, μέγας χορηγός του αγώνα, θα φιλοξενήσει αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες αφήνοντας όπως πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και την κερκίδα του αγώνα όπου κάποιος εύκολα θα μπορέσει να δει θαυμάσιες εικόνες από τις αναμετρήσεις στη θάλασσα.
 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ SKIATHOS PALACE CUP 2023

NOTICE OF RACE  "SKIATHOS PALACE CUP 2023 (english)


© 2024 NCS. All Rights Reserved. Web Design & Hosting by MathinosNet